Alla inlägg den 10 juli 2010

Av missmolli - 10 juli 2010 21:45

Kom hem igår efter ett par härliga dagar på Mosters land. Sol, bad, god mat och trevligt sällskap. Dottis badade som en tok med sin nya badring. Hon är lite väl orädd och "simmar" på framåt utan att bry sig om djupet  . Ett extra öga på det!


Jag och dottis sov i den lilla gäststugan som vanligt. Vaknade vid 6-tiden av att dottis stod med en nappflaska i ena handen och vällingburken i andra, budskapet var tydligt...upp morsan och laga till lite välla! Jag måste ha varit väldigt trött som inte vakna när hon klättra upp ur sin lilla sovlåda och leta rätt på allt det där.


Innan vi åkte hem till stan igen så åt vi lunch på Öster Malma slott. Helt underbart ställe specialiserade på vilträtter. Det var lunchbuffé med portergryta på älg samt en ungsstekt lax med krämig potatissallad och tsatziki på menyn. Till det serverades ett underbart gott mörkt bröd (köpte med mig en limpa hem) och fräscht salladsbord. Åk dit, helt underbart!

  

Så vackra linfält på vägen dit. Det var som ett blått hav som bredde ut sig framför ögonen.

Öster Malmas restuaurang, slottet ligger precis i närheten.  


Som alltid när vi varit iväg på en sån där liten avstickare hos bekanta så känns det skönt att komma hem men också lite tomt...


Idag har det inte hänt mycket på agendan. Dottis var trött och sov en lång tupplur till lunch. Jag kände mig också helt mör så jag låg mest i soffan och var uttråkad. Morfar kom förbi och hämtade dottis ut på cykeltur och övernattning och jag somnade på soffan direkt  . Nu har jag vaknat till och det är dags för jordgubbar och en antagligen halvtöntig romantisk komedi som jag hyrt på dvd. Precis vad jag är upplagd för ha ha!



Presentation


Nykär - sambo - gravid - dotter - dumpad - singelmamma - framtidsvisoner.

Följ vår lilla familj i cirkusen som kallas livet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards